آخرین خبرمحسن رضایی: هرکسی با ایران دربیفتد تاوان آن را خواهد داد
2بازدید
۰

بیانیه حمایت ترزا می و رئیس کمیسیون اروپا از برجام

بیانیه حمایت ترزا می و رئیس کمیسیون اروپا از برجام
ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس و 'ژان کلود یونکر' رئیس کمیسیون اروپا با صدور بیانیه‌ای مشترک، خواستار حفظ توافق هسته‌ای با ایران شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای دفتر نخست‌وزیری انگلیس، در این بیانیه آمده است که طرفین در ملاقات با یکدیگر در بروکسل، پیرامون چالش‌های بین‌المللی و اروپایی مذاکرات سازنده‌ای را داشتند.
 
این بیانیه می‌افزاید: آنها در رابطه باحفظ توافق هسته‌ای با ایران، تلاش برای تقویت امنیت شهروندان اروپایی و جنگ علیه تروریسم گفت‌وگو کردند.
 
در همین ارتباط، وزیران امور خارجه 28 کشور عضو اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) در لوکزامبورگ گردهم آمدند و با صدور بیانیه ای بر لزوم حفظ و حمایت از توافقنامه هسته ای وین تاکید کردند.
فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست شورای امور خارجی اتحادیه اروپا در لوگزامبورگ، بیانیه این اتحادیه را درباره برجام قرائت کرد که در آن آمده است: اتحادیه اروپا، آمریکا را به پایبندی به تعهداتش در توافق هسته ای ایران (برجام) فرا می خواند.
 
دراین بیانیه آمده است: برجام که نتیجه 12 سال دیپلماسی است عنصر اصلی در طرح جهانی برای منع گسترش سلاح های هسته ای و لازمه حفظ امنیت در منطقه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.