آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
7بازدید

وضعیت ترافیک صبحگاهی در معابر پایتخت

مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی و شریانی پایتخت را تشریح کرد.

به گزارش مهر، هم اکنون ترافیک در بزرگراه بسیج به سمت شمال از پل بسیج تا شهرک قصرفیروزه پرتردد گزارش شده است.

همچنین در خیابان انقلاب به سمت غرب از بزرگراه امام علی(ع) تا پل چوبی حرکت خودروها با کندی انجام می شود .

در خیابان جانبازان به سمت غرب از مسیل باختر تا بزرگراه صیاد شیرازی نیز تراکم خودروهای عبوری بالا بوده و حرکت وسایل نقلیه با کندی انجام می شود .

در بزرگراه چمران به سمت شمال از شهرک آتی ساز تا پل نمایشگاه بین المللی و در بزرگراه رسالت به سمت غرب از بزرگراه مدرس تا تونل رسالت هم ترافیک ستگین است .

بر اساس این گزارش در بزرگراه بابایی به سمت غرب از خیابان هوانیروز تا بزرگراه مدرس و در بزرگراه همت به سمت شرق از جنت آباد تا خیابان گاندیبه دلیل تراگم بالای خودروها ترافیک سنگین است.

در بزرگراه علامه جعفری به سمت شرق از بلوار آیت الله کاشانی تا خیابان شیخ بهایی و در بزرگراه هاشمی رفسنجانی به سمت شرق از خیابان سردارجنگل تا تونل نیایش حرکت خودروها با کندی انجام می شود.

مرکز کنترل ترافیک با توصیه به رانندگان برای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی اعلام کرد حفظ فاصله طولی با خودروی جلوی نقش بسیار مهمی در کاهش میزان تصادفات جلو به عقب خودروها در زمان ترافیک دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.