آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

پخش «آشپزباشي» به تعویق افتاد

«آشپزباشي» قصه خانواده‌اي را روايت مي‌کند که صاحب رستوران موفقي هستند. اکبر (پرويز پرستويي) سرآشپز رستوران است و مينو (فاطمه معتمد آريا) مديريت رستوران را بر عهده دارد. فرزندان اين زوج موفق، سارا (مهراوه شريفي نيا)، شيرين (مليکا شريفي نيا)، سعيد (محمد رضا غفاري) و فرهاد (علي طباطبايي) نيز که تقريبا هم سن و سال هستند، هر يک به نوعي در انجام امور رستوران همکاري مي‌کنند.

سريال «آشپزباشي» که قرار بود پخش آن از دوم آذرماه جاري از شبکه يک سيما آغاز شود، به دوشنبه نهم آذر موکول شد.

به گزارش ايرنا، مجموعه «آشپزباشي» به کارگرداني «محمدرضا هنرمند» و تهيه‌کنندگي «جواد نوروزبيگي» است و پرويز پرستويي، فاطمه معتمدآريا، مهراوه شريفي نيا، مليکا شريفي نيا، محمدرضا غفاري، علي طباطبائي، هوشنگ حريرچيان، مليحه نيکجومند، فرهاد اصلاني، افسانه چهره آزاد و سيدمهرداد ضيائي در اين مجموعه که در 40 قسمت 45 دقيقه‌اي توليد مي‌شود، به ايفاي نقش مي‌پردازند.

«آشپزباشي» قصه خانواده‌اي را روايت مي‌کند که صاحب رستوران موفقي هستند. اکبر (پرويز پرستويي) سرآشپز رستوران است و مينو (فاطمه معتمد آريا) مديريت رستوران را بر عهده دارد. فرزندان اين زوج موفق، سارا (مهراوه شريفي نيا)، شيرين (مليکا شريفي نيا)، سعيد (محمد رضا غفاري) و فرهاد (علي طباطبايي) نيز که تقريبا هم سن و سال هستند، هر يک به نوعي در انجام امور رستوران همکاري مي‌کنند. در اوج موفقيت رستوران اتفاقي رخ مي دهد که اختلاف بين اکبر و مينو را به همراه داشته و موجب بروز مشکلاتي در خانواده و اداره رستوران ميشود و اين تازه شروع ماجراست.

اين مجموعه اگر چه داراي لحظات طنز است، اما بر پايه يک موضوع جدي اجتماعي استوار بوده و مملو از موقعيت‌هاي درام است. لحظات کميک، تلخ، عاشقانه، شاد، همراه با تنفر و تعليق، در کنار هم مجموعه تلويزيوني جذابي را شکل مي‌دهند که تماشاي آن خالي از لطف نيست.

ساير عوامل سازنده اين سريال عبارت از نويسندگان: اصغر عبدالهي، اميرعباس ترابي و اميرحسين جهدوست ، مدير تصويربرداري: مسعود کراني، آهنگساز: امين هنرمند، تدوين: اميررضا پورعباس، صدابرداران: مرتضي دهنوي و مهران ملکوتي، صداگذار: آرش اسحاقي، طراح گريم: عبدالله اسکندري، مجري طرح: جواد قلي زاده، مدير توليد: محمدرضا منصوري و برنامه ريز: نويد ميهن دوست هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۰۲ ۰۸:۴۲

فکر نمی کنم مدیریت صدا و سیما این سریال خوب رو تحمل کنن فکر کنم به سرنوشت شمس العماره دچار بشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.