آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

آمریکا ناامیدانه وکیل مدافع عربستان شده است

سخنگوی جنبش انصارالله یمن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد، عربستان چون به برخورداری از حمایت آمریکا مطمئن است، در حق ملت یمن جنایت بیشتری را مرتکب می‎شود.

سخنگوی جنبش انصارالله یمن در صفحه توئیتر خود اعلام کرد، عربستان چون به برخورداری از حمایت آمریکا مطمئن است، در حق ملت یمن جنایت بیشتری را مرتکب می‎شود.

به گزارش فارس، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن امروز(شنبه) اعلام کرد که آمریکا در جنگ یمن به وکیل مدافع ریاض تبدیل شده است و عربستان چون به پشتیبانی آمریکا مطمئن است، در حق ملت یمن جنایت بیشتری را مرتکب می‎شود.

محمد عبدالسلام در صفحه توئیتر خود به اظهارات نماینده امریکا در سازمان ملل درباره حمله موشکی یمن به ریاض در نوامبر گذشته اشاره کرد و نوشت: آمریکا ناامیدانه وکیل مدافع عربستان شده است.

وی همچنین به حملات روز جمعه عربستان به بمباران سه استان یمن اشاره کرد و گفت: عربستان روز گذشته سه جنایت در سه استان تعز، صعده و الحدیده مرتکب شده که در پی آن 70 نفر کشته و یا زخمی شدند. حال آیا همپیمانان عربستان گمان می‎کنند که به یمنی‎ها خدمات انسان دوستانه ارائه می کنند؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.