آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

رئال مادريد با زيدان درجام جهاني باشگاهها هم دبل كرد

رئال مادريد با زيدان درجام جهاني باشگاهها هم دبل كرد

تیم فوتبال رئال مادرید با غلبه بر نماینده برزیل به عنوان قهرمانی جام جهاني باشگاه‌ها 2017 رسید تا هشتمين جام را با هدايت ديدان به ويترين باشگاه اضافه كند.

به گزارش تابناك ورزشي، در فینال چهاردهمین دوره رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان که امسال به میزبانی ابوظبی امارات برگزار شد، تیم‌ فوتبال رئال مادرید، قهرمان لیگ قهرمانان اروپا به مصاف گرمیوی برزیل، قهرمان لیبرتادورس رفت.

رئال مادريد با زيدان درجام جهاني باشگاهها هم دبل كرد

این بازی که در ورزشگاه بن‌زاید شهر ابوظبی برگزار می‌شد در نهایت با برتری یک بر صفر کهکشانی‌ها به پایان رسید. برای سفیدپوشان مادریدی در این دیدار کریستیانو رونالدو در دقیقه 53 گلزنی کرد. کریس اولین بازیکنی شد که در فینال دو دوره متوالی جام باشگاه‌های جهان گلزنی می‌کند.به این ترتیب رئال مادرید از عنوان قهرمانی خود در این رقابت‌ها دفاع کرد و زین‌الدین زیدان هم اولین مربی‌ای شد که برای دو سال متوالی قهرمانی در جام باشگاه‌های جهان را تجربه کرده است. زیزو از زمانی که در سال 2016 جانشین رافائل بنیتس در رئال مادرید شد تا کنون از 10 جام ممکن، 8 جام را برای کهکشانی‌ها به ارمغان آورده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.