آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

موگرینی: برجام برای امنیت اروپا کلیدی است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تاکیید بر برجام گفت که این توافق برای امنیت اتحادیه اروپا کلیدی است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تاکیید بر برجام گفت که این توافق برای امنیت اتحادیه اروپا کلیدی است.

به گزارش ایسنا، فدریکا موگرینی،مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی توییتری گفت: توافق هسته‌ای ایران در حال نتیجه دادن است و برای امنیت اروپا کلیدی است.اتحادیه اروپا متعهد به حمایت از برجام است و از همه طرف‌ها می‌خواهد تا به آن پایبند باشند.
به گزارش ایسنا پیشتر نیز در روز پنج شنبه موگرینی پس از پایان نشست بروکسل با وزرای خارجه ایران،فرانسه،انگلیس و آلمان از توافق هسته‌ای حمایت کرد.
وزرای خارجه فرانسه آلمان و انگلیس نیز بر حمایت از برجام و لزوم حفظ آن تاکید کردند و از آمریکا خواستند تا تعریق تحریم‌های ایران را تمدید کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.