اعتراض نمایندگان خوزستان به وضعیت گردوغبار

نمایندگان خوزستان با حضور در جایگاه هیات رییسه به وضعیت گردوغبار این منطقه اعتراض کردند
کد خبر: ۷۷۴۱۸۴
|
۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰ 14 February 2018
|
4365 بازدید
رییس مجلس در واکنش به اعتراض نمایندگان استان خوزستان به وضعیت آلودگی هوا و گرد و غبار در شهرستان‌های مختلف این استان، بر ضرورت پیگیری این مشکل در سال آینده تاکید کرد.

به گزارش ایلنا، نشست علنی امروز مجلس درحالی آغاز شد که جمعی از نمایندگان استان خوزستان با حضور در جایگاه هیات رییسه نسبت به بی‌توجهی به وضعیت آلودگی هوای شهرستان‌های مختلف این استان و بالاگرفتن میزان گرد و غبار در این منطقه اعتراض کردند.

علی لاریجانی نیز در واکنش به این اعتراضات نمایندگان خوزستان اعلام کرد: مشکلات خوزستان و مسائل مربوط به آن بسیار جدی است هم باید در بودجه به آن رسیدگی شود و هم باید این موضوع را به صورت جدی پیگیری کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بر همین اساس در لایحه بودجه سال آینده، برداشت بودجه ۱۵۰ میلیون دلار از صندوق توسعه برای حل مشکل ریزگردها را در نظر گرفته‌ایم که می‌تواند کمکی به حل این مشکل باشد.

پس از اتمام توضیحات رییس مجلس، کاظم جلالی رییس مرکز پژوهش‌های مجلس و جمعی از اعضای هیات رییسه به همراه نمایندگان استان خوزستان در جایگاه هیات رییسه نشستی را برای حل مشکلات مربوطه برگزار کردند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟