آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

شيث رضايي: برابر پاس بازی نمي‌كنم

بازي سختي براي ما خواهد بود چرا كه پاس مهاجمين فوق‌العاده‌اي دارد و در بازي‌هاي اخير فوتبال خوبي از خود به نمايش گذاشتند. شرايط تيم ما هم بد نيست و اميدوارم بازيكنان بتوانند با موفقيت از اين مسابقه خارج شوند. ما ديگر فرصتي براي عقب ماندن از حريفان نداريم. بايد امتيازات بازي‌هاي خانگي را به طور كامل جمع كنيم و از كورس رقابت عقب نمانيم.

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ به رغم تمام شدن محروميتم در برابر پاس همدان بازي نمي‌كنم.

شيث رضايي در گفت‌وگو با ايسنا، پيرامون آخرين وضعيتش در تيم اظهار كرد: شرايط كاملا خوبي دارم و با انجام تمرينات از آمادگي كامل برخوردارم. دو جلسه محروميتم تمام شده اما در تمرينات سه‌شنبه متوجه شدم كه كرانچار سرمربي تيم مدافعين لازم براي ديدار با پاس همدان را انتخاب كرده و من در تركيب آنها حضور ندارم. ظاهرا قرار است خط دفاعي‌اي كه پرسپوليس در بازي با استقلال اهواز استفاده كرد در برابر پاس نيز به ميدان برود.

وي در ارزيابي‌اش از ديدار پرسپوليس مقابل پاس گفت: بازي سختي براي ما خواهد بود چرا كه پاس مهاجمين فوق‌العاده‌اي دارد و در بازي‌هاي اخير فوتبال خوبي از خود به نمايش گذاشتند. شرايط تيم ما هم بد نيست و اميدوارم بازيكنان بتوانند با موفقيت از اين مسابقه خارج شوند. ما ديگر فرصتي براي عقب ماندن از حريفان نداريم. بايد امتيازات بازي‌هاي خانگي را به طور كامل جمع كنيم و از كورس رقابت عقب نمانيم.

شيث رضايي درباره صحبت‌هاي كاشاني مبني بر احتمال حضور سرمربي ايراني در تيم پرسپوليس خاطرنشان كرد: من يك بازيكن هستم و برايم فرقي نمي‌كند كه مربي ايراني بالاي سر تيم باشد يا خارجي وظيفه دارم كه همواره عملكرد خوبي براي پرسپوليس داشته باشم. خوشبختانه پس از محروميت دو جلسه‌اي ام و برطرف شدن سوء‌ تفاهمات تمرين مي‌كنم تا با قدرت براي تيمم بازي كنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.