آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

آنچلوتي: به چلسي شخصيت دادم

هواداران و بازيكنان اين تيم اميدوارند تا در پايان فصل دوباره بتوانند عنوان بزرگي را به دست آورند از جمله پتر چك به موفقيت بزرگ تيمش اميدوار است. دروازه بان تيم ملي فوتبال چك گفت: ما بر سر قهرماني در ليگ برتر مبارزه مي‌كنيم و اميدوارم بتوانيم در پايان فصل قهرمان شويم.

در حالي كه كارلو آنچلوتي مي‌گويد به آبي‌هاي لندن شخصيت داده است، رومان آبراموويچ از فقدان اين موضوع در تيمش شكايت دارد.

به گزارش ايسنا، سرمربي ايتاليايي آبي‌هاي لندن در تازه‌ترين اظهار نظر خود به گفته‌هاي مالك روس اين باشگاه لندني واكنش نشان داد. در حالي كه آبراموويچ گفته بود چلسي هنوز به شخصيت لازم دست نيافته است، كارلتو گفت: او به تيمش چنين چيزي را بخشيده است.

سرمربي پيشين ميلان در زندگي‌نامه خودنوشتش نوشته است كه آبراموويچ از نبود شخصيت باشگاه گله داشته و باشگاه را نمي‌شناسد.

آنچلوتي نوشت، فكر مي‌كنم چلسي در سال گذشته شيوه بازي، شخصيت و هويت جديدي را از خود نشان داد. ما گاهي خوب بازي مي‌كنيم و گاهي هم خوب نيستيم. با اين حال ما در هر بازي باشخصيت بازي مي‌كنيم. با سيستمي مشخص و همچنين با هويت.

سرمربي آبي‌هاي لندن همچنين نوشت، درباره اين موضوع با رومان صحبت نكردم. او افكار خودش را درباره تيم خواهد داشت.

آبي‌هاي لندن در هفت بازي اخيرشان تنها يك بار پيروز از ميدان خارج شده‌اند با اين حال آنچلوتي مي‌گويد به خداحافظي احتمالي از استمفورد بريج نمي‌انديشد: فكر نمي‌كنم كه اگر برنده نشوم رومان من را اخراج كند. هدف من اين است كه بهترين‌ها را به باشگاه ارائه بدهم. درست همانند كاري كه پيش از اين در باشگاه‌هايم صورت داده‌ام.

پتر چك دروازه‌بان آبي‌هاي لندن هم نسبت به آينده اين تيم اميدوار است و مي‌گويد:‌ آبي‌ها فصل را با دو عنوان به پايان خواهند رساند.

عملكرد چلسي در نيمه نخست سال فوتبالي چندان هم بد نبوده است. آنها درمكان نخست جدول رقابت‌هاي ليگ برتر قرار دارند و بدون دردسر هم راهي دور يك هشتم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا شده‌اند.

هواداران و بازيكنان اين تيم اميدوارند تا در پايان فصل دوباره بتوانند عنوان بزرگي را به دست آورند از جمله پتر چك به موفقيت بزرگ تيمش اميدوار است. دروازه بان تيم ملي فوتبال چك گفت: ما بر سر قهرماني در ليگ برتر مبارزه مي‌كنيم و اميدوارم بتوانيم در پايان فصل قهرمان شويم.

چك كه با Press Association گفت‌وگو مي‌كرد افزود: سخت باور دارم كه در ليگ قهرمانان اروپا هم مي‌توانيم موفق باشيم. از زماني كه كارلو آنچلوتي هدايت تيم را بر عهده گرفته است، تيم بسيار بهتر شده است. تيم ما پتانسيل بردن مهم‌ترين رقابت اروپايي را دارد. ما با آنچلوتي كار موفقيت آميز با گاس هيدينك را ادامه داديم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.