آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

سوژه

اختلاف جدید هادی ساعی با پولادگر

این پیشکسوت تکواندو اعلام کرده حاضر نیست زیر نظر فرهادیان، مدیر فعلی تیم های ملی فعالیت کند.باید دید در نهایت همکاری ساعی و پولادگر در هفته های آتی عملی خواهد شد یا اینکه بار دیگر شاهد مصاحبه های انتقادی دوطرف علیه یکدیگر هستیم

هادی ساعی که تا چندی پیش جزو منتقدان پروپا قرص سیدمحمد پولادگر بود و همین اتفاق باعث شد تا در انتخابات سال گذشته از فرد دیگری حمایت کند، در دوره جدید از در دوستی با رییس فدراسیون وارد شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، طی جلساتی که پولادگر و هادی ساعی داشتند، توافقاتی برای همکاری مشترک صورت گرفت تا پرافتخارترین تکواندوکار ایرانی هم به فدراسیون ملحق شود و دیگر انتقاد نکند. با اینکه مدتی است اهالی تکواندو پیگیر چگونگی همکاری هادی ساعی با فدراسیون تکواندو هستند، به نظر می رسد همچنان اختلافاتی در این زمینه وجود دارد. پولادگر در آخرین مصاحبه خود اعلام کرده بود منتظر پاسخ هادی ساعی برای قبول سمت مدیریت فنی تیم های ملی است.

از سوی دیگر این پیشکسوت تکواندو اعلام کرده حاضر نیست زیر نظر فرهادیان، مدیر فعلی تیم های ملی فعالیت کند.باید دید در نهایت همکاری ساعی و پولادگر در هفته های آتی عملی خواهد شد یا اینکه بار دیگر شاهد مصاحبه های انتقادی دوطرف علیه یکدیگر هستیم.

اختلاف جدید هادی ساعی با پولادگر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.