آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

بازنگری در محدوده زوج و فرد

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران گفت: محدوده زوج و فرد تهران تا 6 ماه آینده مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران گفت: محدوده زوج و فرد تهران تا 6 ماه آینده مورد بازنگری قرار می‌گیرد.

محمد علیخانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره اجرای طرح جدید ترافیک پس از 15 روز اظهار داشت: طرح ترافیک جدید تهران آزمایشی اجرایی نشده است بلکه براساس مصوبه شورای ترافیک تا پایان سال کاملا اجرایی خواهد شد و پس از آن نوبت به طرح جدید زوج و فرد می‌رسد و باید این موضوع مورد بررسی و بازنگری قرار بگیرد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا مشکلات طرح جدید ترافیک احصاء شده است، گفت: اگر قانون خوب را بد اجرا کنند قطعا مشکلات ایجاد می‌شود. در طرح ترافیک جدید تهران نیز یکسری نقص‌ها و کمبودهایی وجود دارد که باید به مرور زمان حل شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه آیا با اجرای این طرح ترافیک تهران کمتر شده است گفت: اینکه عنوان می‌کنند 15 تا 20 درصد ترافیک تهران کمتر شده درست نیست بلکه برای این موضوع نیاز به زمان داریم و این صحبت‌ها غیرعلمی است و ظاهرا به چشم 15 تا 20 درصد کاهش ترافیک را دیده‌اند.

وی درباره طرح ترافیک خبرنگاران نیز اظهار داشت: خبرنگارانی که برای طرح ترافیک تایید شده‌اند می‌توانند در محدوده تردد داشته باشند ولی خبرنگارانی که موفق به دریافت طرح ترافیک نشده‌اند براساس مصوبه شورای شهر تهران معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری موظف است کارت‌‌ بلیت‌های اتوبوس و مترو را در اختیار این خبرنگاران قرار بدهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضاااااا۱۳۹۷/۰۲/۳۱ ۱۸:۰۰

آقاااا چرا یک فکری به حال ساکنین محدوده زوج و فرد نمیکنید؟؟؟ ما چه گناهی کردیم نه میتونیم خارج بشیم نه وارد ؟؟؟!!! حداقل مجوز یکبار ورود و خروج روزانه و تردد محدود بدن به ما .. صبح باید قبل 6:30 بزنیم بیرون .. شب باید تا 7 صبر کنیم بریم داخل .. ساکنین داخل طرح محروم از حقوق اجتماعی میشوند چون یک عده قراره طرح بخرن بیان داخل محدوده ؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۳۱ ۱۶:۵۱

گرانی طرح ترافیک همین چند فعالیت اقتصادی باقی مانده را هم کلا فلج کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.