آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

چرا ژاپنی‌ها در حد مرگ کار می‌کنند؟

ژاپن دارای یکی از طولانی ترین ساعات کار در جهان است.

چرا ژاپنی‌ها در حد مرگ کار می‌کنند؟

ژاپن دارای یکی از طولانی ترین ساعات کار در جهان است.

به گزارش سی ان بی سی، نزدیک به یک چهارم از شرکت های ژاپنی به کارمندانی نیاز دارند که بیش از 80 ساعت در ماه اضافه کار انجام بدهند.ساعات اضافه ای که اغلب برای آن پولی هم پرداخت نمی شود.

در کنار این موضوع، ژاپنی ها به اندازه کافی وقت ندارند.نتیجه یک مطالعه انجام شده نشان می دهد که کارمندان ژاپنی به طور میانگین از 10 روز تعطیلات سالانه خود استفاده نمی کنند و 63 درصد از ژاپنی ها برای گرفتن مرخصی جریمه هم شده اند!

با این حال،ساعت کار طولانی به معنی بهره وری بالا نیست.براساس شاخص بهره وری، ژاپن دارای کمترین میزان بهره وری در میان کشورهای G-7 است.

مرگ با کار زیاد

اصطلاح «کاروشی» در زبان ژاپنی به مرگ با کار زیاد ترجمه می شود و این یک اصطلاح قانونی درباره علت مرگ است.

مثلا یک کارمند بزرگترین شرکت تبلیغاتی ژاپن یعنی شرکت دنتسو در سال 2015 به دنبال افسردگی ناشی از کار زیاد خودکشی کرد. این پرونده که مورد توجه فراوان قرار گرفت، به دنبال آن درخواست های زیادی برای تغییر ساعت کار طولانی و اضافه کاری غیرقانونی در ژاپن ایجاد کرد.

مدیراجرایی شرکت دنستو پس از این اتفاق استعفا داد و این شرکت به دلیل استاندارهای کاری جریمه شد، زیرا کارمندی که خودکشی کرده بود بیش از 100 ساعتی غیرقانونی در طول ماه کار کرده بود.

بعد از این اتفاق شرکت دنستو تغییرات زیادی را ایجاد کرد،از جمله روشن کردن یک چراغ در دفتر در ساعت 10 شب و مجبور کردن کارکنان برای ترک محل کار خود.

چالش فرهنگی هنوز ادامه دارد

با این حال، هم دولت ژاپن و هم شرکت ها می گویند آنها حالا در تلاش هستند که ساعت کاری در ژاپن را کاهش دهند.دولت ژاپن اقدامات متعددی را برای محدود کردن ساعت کار در اداره را در دستور کار قرار داده ست که از جمله می توان به اجباری بودن حداقل 5 روز تعطیلی در سال به عنوان دوره استراحت بین پایان یک روز تا شروع روز دیگر اشاره کرد.

در سال 2016 یک روز تعطیلات به نام «روز کوهستانی» به مجموعه تعطیلات اضافه شد که با این یک روز مجموع تعطیلات سالانه ژاپن به 16 روز در سال می رسد.

سال گذشته،دولت ژاپن طرح جایزه جمعه را اجرایی کرد که براساس آن شرکت ها را تشویق کرد که کارکنان خود را ساعت 3 بعداظهر مرخص کنند.

با این حال نتیحه یک مطالعه نشان می دهد که هنوز 4 درصد از کارکنان شرکت ها در ژاپن از طرح جایزه جمعه استفاده کرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۱۰:۵۵

درعوض تادلت بخواد ایرانیا تاسرحد مرگ استراحت می کنن!!

جوادی۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۱۰:۱۷

ژاپنی ها از نظر ضریب هوشی پایین هستند. تنها علت پیشرفت ایشان، کار کردن زیاد و دستورپذیری از مافوق خود است.
در ژاپن از هر 10 نفر یکی دارای ضریب هوشی بالاتر است و هر چه او بگوید (دستورات ناشی از جلسات و کارگروهی)، بقیه اجرا میکنند. اما در ایران از هر 10 نفر 9 نفر با هوش هستند و این 9 نفر دستور میدهند و یک نفر کار را انجام میدهد (و البته آن یک نفر هم دستور پذیر نیست و هر کاری که دلش بخواهد انجام میدهد.) مصداق این حرف من هم این است که همه در کار سیاست، فرهنگ، تولید، حمل و نقل، طبابت، مهندسی و ... دخالت میکنند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۹:۵۴

البته که کار چیز خوبیه ولی هر چیزی حد و حسابی داره . . . . لطفا یه اشاره به آمار جرم در ژاپن هم بکنید شخصی که کار میکنه درامد داره و فرصت برای فکر به مسایل حاشیه ای رو نداره ولی متاسفانه در ایران آمار جرم رابطه مستقیم با بیکاری داره و هزینه و گرفتاری هایی که از این بابت گریبان جامعه رو گرفته . . . . برای همینه که تویوتا در همه جای دنیا پیدا میشه و محصولات سونی رو همه جا میتونید بخرید و هزاران هزار از این مثال ها . . . . کاش این کشور هم مثل ژاپن از طبیعت فقط زلزله داشت . . . . نفت و گاز و معادن شده بلای جون این مردم

عباس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۹:۵۳

کارمندان ایرانی ماهی 60 ساعت کار مفید انجام میدهند و ژاپنیها ماهی 450 ساعت !!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۹:۰۲

کار زیاد با پایین ترین بهره وری؟!

قربون خودمون که کار نمیکنیم و بهره وری هم نداریم و عضو G7 هم نیستیم که غصه ی تنزل رتبه هم سر دلمون سنگینی کنه

آزادیم
میفهمی؟
آزادیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۸:۴۰

ایران هم اینجوریه

همین خود من که سر کار این خبر رو خوندم !!!!!

حسن۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۷:۴۴

ما هم در یک سازمان دولتی شرایط مشابه ای داریم و اینکه بهره وزی پایین هم هست در اینجا هم مصداق دارد. ظاهرا ما به مثل ژاپنی ها کار می کنیم و مثل بورکینافاسویی ها درآمد داریم و این موضوع تنها تفاوت کوچک ما با آنهاست!

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۶:۴۳

ژاپنی ها معتقدند استراحت مال دنیای دیگر است .باید تو این دنیا کار کنیم تا اونجا نتیجه را ببینیم.وقتی از کار زیاد یا زندگی هم خسته شدند دست به خودکشی می زنند تا از نظر خودشان سریعتر نتیجه زحمات شان را بگیرند.

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۴:۰۸

البته 16 روز به غیر از تعطیلات دو روز در هفته در مجموع 121 روز در سال مما ایرانی ها هم در کل 75 روز تعطیلی داریم و هنوز تعطیلات دو روز در هفته را مثل تمام دنیا تصویب نکردیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۳:۲۶

چقد شبیه ایران خودمونه
طرف کارمند اداره اس. از فرط بیکاری میمیره

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۲:۱۵

تا ما به حالشون غبطه بخوریم.

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۱:۵۵

چرا ژاپنی ها در حد مرگ کار می کنند؟
جواب چی شد بالاخره؟!
تیتر خبر مناسب نبود!

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۱:۵۵

چرا ژاپنی ها در حد مرگ کار می کنند؟
جواب چی شد بالاخره؟!
تیتر خبر مناسب نبود!

حمیدرضا۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۱:۱۰

خوبه ژاپنی ها از کار زیاد میمیرند و ما هم بر اثر بیکاری زیاد خودکشی میکنیم دقیقا نقطه مقابل اونا... :)

مریخ۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۰:۴۹

به این کار ژاپنی ها از اون ور بام افتادن میگویند

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۰:۳۹

اگر آن ها هم مثل ما نفت داشتند تنبل و بی ..... می شدند .

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۱۲ ۰۰:۲۰

من نمی دانم حوصله خواندن مطلبتون را هم ندارم. کاش در یک خط می گفتیند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.