آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

ترافیک نیمه سنگین آزادراه کرج

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به بارش باران در نیمه شمالی کشور از رانندگان خواست که مسائل ایمنی را رعایت کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به بارش باران در نیمه شمالی کشور از رانندگان خواست که مسائل ایمنی را رعایت کنند.

سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مه گرفتگی همراه با کاهش دید گفت: در استان مازندران (ارتفاعات محور چالوس-کرج) شاهد مه گرفتگی و کاهش دید هستیم.

وی با اشاره به وضعیت ترافیکی نیز گفت: ترافیک نیمه سنگین در باند جنوبی آزادراه کرج-قزوین(از پل استاندارد تا پل فردیس) و باند جنوبی آزادراه تهران-کرج(از پل فردیس تا پل کلاک) گزارش شده است.

سرهنگ رحمانی با اشاره به بارندگی در نیمه شمالی کشور گفت: استان آذربایجان شرقی(محور بستان آباد-تبریز)، استان اردبیل(محور اردبیل-سراب)، استان گیلان (محور رشت-قزوین) و استان مازندران (محور فیروزکوه محدوده گدوک) بارش باران گزارش شده است که ضروری است رانندگان عزیز نسبت به رعایت مسائل ایمنی دقت کنند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در خاتمه گفت: سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.