آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

پسر ابوبکر البغدادی خودش را منفجر کرد

رویترز اعلام کرد که پسر رهبر گروه تروریستی داعش در شهر حمص سوریه کشته شده است.

پسر سرکرده گروه تروریستی داعش درپی عملیات انتحاری در استان حمص، کشته شد.

به گزارش فارس، منابع نزدیک به گروه تروریستی داعش از کشته شدن پسر «ابوبکر البغدادی» سرکرده این گروه خبر می دهند.

خبرگزاری «رویترز» با انتشار این خبر به نقل از این منابع گزارش داد که «حذیفة البدری» پسر سرکرده داعش در حمله انتحاری به نیروهای ارتش سوریه و نیروهای روس در استان حمص کشته شد.

خبر مرگ پسر البغدادی در ماه گذشته، در حالی منتشر می‌شود که پیش از این گزارش‌های متناقضی از سرنوشت خود سرکرده داعش مخابره شده بود.

پیشتر یکی از سرکرده‌های گروه تروریستی داعش که در دام نیروهای امنیتی عراق افتاده بود، اعتراف کرد که البغدادی زنده است و به طور مداوم دیدارهایی با او داشته است.

سرکرده داعش در تابستان سال 2014 از منبر مسجد تاریخی شهر موصل، معروف به مسجد جامع نوری، خلافت خودخوانده را اعلام کرد. پس از 4 سال مبارزه نیروهای مردمی و ارتش عراق، «حیدر العبادی« نخست‌وزیر این کشور چند ماه پیش اعلام کرد که داعش شکست خورده و تمام مناطق تحت تصرف خود را از دست داده است.

پسر ابوبکر البغدادی در حمص کشته شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.