آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

چینی‌ها یک سیارک را به زمین می‌آورند

 دانشمندان چینی قصد دارند تا سال ۲۰۳۴ میلادی، یک سیارک که نزدیک زمین است را گرفته و به زمین بیاورند.

به گزارش ایسنا گروهی از اختر فیزیکدانان چینی یک طرح عجیب پیشنهاد داده‌اند که در آن به سیارکی که در نزدیک زمین است، دست یابند و آن را به زمین منتقل کنند.

ممکن است این اقدام آن‌ها تخیلی به نظر برسد ولی دانشمندان معتقدند یک سیارک کامل، منبع فراوانی از مواد معدنی مهم است که برای صنعت و اقتصاد، حائز اهمیت است. این امر همچنین تحقیقات اخیر محققان راجع به منشا منظومه شمسی و همچنین چگونگی آغاز زندگی روی زمین و وجود آب را بهبود می‌بخشد.

"لی مینگ‌ تائو" محقق مرکز ملی علوم فضایی چین گفت: هدف ما این است یک سیارک که چند صد تن وزن دارد را به زمین آوریم تا از آن به عنوان یک منبع ارزشمند استفاده کنیم. وی افزود، عموما سیارک‌ها و برخورد آن‌ها با زمین به عنوان یک تهدید تلقی می‌شود ولی ما قصد داریم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. این تیم تحقیقاتی در نظر دارند یک فضاپیما طراحی کنند که حاوی یک کیسه بزرگ باشد که برای حمل سیارک به زمین مورد استفاده قرار گیرد.

این تیم تخمین زده‌اند، حمل این سیارک به زمین زمانی میسر خواهد شد که نزدیک زمین باشد و فضاپیما یک سپر حرارتی را فعال کند که سرعت حرکت سیارک کاهش یابد. این کار باعث می‌شود که سیارک در نزدیکی اتمسفر زمین نسوزد. این فضاپیما سپس به منطقه‌ای که از وجود انسان خالی است، فرود خواهد آمد. "هوانگ وی" مهندس ارشد آکادمی فن‌آوری فضایی چین معتقد است اگر این تئوری میسر شود، تحولی جدید در اکتشافات فضایی رخ می‌دهد.

این تیم تحقیقاتی امیدوارند که تا سال ۲۰۲۹ میلادی این برنامه را اجرا کنند و تا سال ۲۰۳۴ میلادی یک سیارک به زمین آورند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

خان محمدعلی آقا۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۷:۵۵

براثر برخورد سیارک با کره زمین، واجعه ای وحشتناک رخ خواهد داد

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۶:۰۶

مثلاً چی میشه یک شهاب سنگ از جنس طلا توی کوه و بیابون پیدا کنیم.

آراز۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۵۰

از این چینی ها بعید نیست

منتقد۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۰۳

میشه به عنوان سلاح هم استفاده بشه !
بندازنش توی دریا و سونامی درست کنن !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.