آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

کره شمالی یک تبعه ژاپنی مظنون به جاسوسی را آزاد می کند

خبرگزاری رسمی کره شمالی از تصمیم مقامات پیونگ یانگ برای آزاد کردن یک گردشگر ژاپنی زندانی در این کشور خبر داد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی از تصمیم مقامات پیونگ یانگ برای آزاد کردن یک گردشگر ژاپنی زندانی در این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز یکشنبه گزارش داد مقامات پیونگ یانگ تصمیم گرفتند یک گردشگر ژاپنی را که به ظنّ جاسوسی در این کشور زندانی است، آزاد کنند.

این خبرگزاری گزارش داد که «تومویوکی سوگیموتو» که اخیراً تحت عنوان گردشگر به کره شمالی سفر کرده است، پس از تلاش برای فیلمبرداری از پادگانهای نظامی واقع در شهر «نامپو» بازداشت شد.

برخی گزارشها حاکی از آن است که دولت ژاپن با مقامات پیونگ یانگ در مورد آزادی این تبعه خود گفتگو کرده است.

به رغم نبودِ روابط دیپلماتیک میان این دو کشور همسایه، «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن به تازگی آمادگی توکیو را برای انجام گفتگوی جدید با کره شمالی اعلام کرد.

شایان ذکر است که ظرف ماههای گذشته و به دنبال برگزاری چندین دور گفتگو میان «کیم جونگ اون» رئیس جمهور کره شمالی با همتای کره جنوبی خود، «مون جائه این» و حضور کیم در نشستی دوجانبه با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در سنگاپور، رفتار مخاصمه آمیز در شبه جزیره کره کاهش یافته است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.