آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۱

استقلال دنبال انداختن تقصیر شکست به بیرون باشگاه

مهدی رحمتی بعد از باخت استقلال یک سری کد داده و وینفرد شفر هم از اتفاقات تلخ باشگاه در ۷۲ ساعت قبل از بازی با السد گفته بود.

به گزارش تابناک ورزشی ؛ باخت به السد استقلال را بدجوری وارد حاشیه کرده است. آنها تقریبا از لیگ قهرمانان حذف شدند و اوضاع در لیگ هم خوب نیست. خارجی های تیم هنوز جا نیفتادند و خیلی افق ویژه ای را نشان نداده اند. بعد از بازی برای وینفرد شفر بیش از ۵ هزار کامنت اعتراضی نوشته اند و در این شرایط مهدی رحمتی از فردی گفته که در سه باری که او تا این مرحله از لیگ قهرمانان آسیا رسیده است ، چه در سپاهان و چه استقلال نگذاشته به سمت فینال خیز بردارند.

این فرد کیست؟ قطعا با این تفسیر امثال توفیقی و افتخاری یا حتی ملکی ، عضو هیات مدیره تیم نمی تواند باشد. اگرچه آنها هم از طرف هواداران هر یک تقصیرات قابل توجهی بر گردن شان است. تعدادی از روزنامه ها روی این انتقادها را به حسین حسینی گرفته اند اما رحمتی این قدری زیرک است که بحث هایش را کوچک نکند. آنها حالا باید دنبال یک دشمن خارجی باشند. این چیزی است که در حرف های شفر هم به چشم می آمد.

ولی دقیقا چه کسی؟ این را باید در اشتباهات فتحی دید. مدیر استقلال تعداد دور و بری هایش در استقلال کم هم نیستند. آنها که مشخصا با افراد خاصی در بین پیشکسوتان استقلال در ارتباط هستند.خبرآنلاین نوشت: حالا رحمتی و شفر بی آنکه اسمی بیاورند دارند از مشکلاتی می گویند که مادی نبوده اما باعث تخریب استقلال شده ، سخن به میان می آورند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۰۷ ۱۴:۳۴

حتما قلعه نوعی دیگه . وقتی نیمه اول جلو هستند اتحاد تیمی و تفکر خوب وارنج درست اوست وقتی 3 تا گل میخورند مشکل از بیرون است متاسفانه حتی در ورزش هم دروغ و دغل است . چرا ؟ خدا به داد ما برس .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.