آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۱

از سوی وزارت صنعت اعلام شد

چگونگی عضویت معاون وزیر در هیأت مدیره کشتیرانی

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت صمت به ارائه توضیحاتی درباره چگونگی عضویت مجتبی خسروتاج معاون وزیر در هیأت مدیره کشتیرانی پرداخت.

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت صمت به ارائه توضیحاتی درباره چگونگی عضویت مجتبی خسروتاج معاون وزیر در هیأت مدیره کشتیرانی پرداخت.

به گزارش فارس، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت صمت طی اطلاعیه‌ای به ارائه توضیحاتی در مورد چگونگی عضویت مجتبی خسروتاج معاون صادراتی وزیر صنعت در شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران پرداخت. 

در این اطلاعیه‌ آمده است، معاونان وزرا طبق قوانین بودجه به شرط عدم دریافت هرگونه مبلغی و عضویت غیرموظف، به تشخیص وزیر مربوطه می‌توانند در حداکثر یک شرکت به نمایندگی از سهام وزارتخانه‌های متبوع در هیات مدیره منصوب شوند.

 وزارت صمت حدود بیست درصد از سهام شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی را در اختیار دارد که یک نفر از اعضای هیات مدیره این شرکت با معرفی وزیر صمت مسئولیت می‌پذیرد که جناب مهندس خسروتاج معرفی شده‌اند.

این انتصاب حداقل مربوط به دو سال پیش است که ایشان به عنوان عضو هیات مدیره غیر موظف آنجا انجام وظیفه می‌کنند
طبق قانون استعفای ایشان نه تنها از وزارتخانه بلکه به صورت خودبه خود از کشتیرانی نیز محسوب خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۰ ۲۰:۰۲

اینها درهریک ازجلساتی که شرکت میکنند حق جلسه میگیرندوبعدازپایان هرسال مالی ودرمجمع عمومی مبلغی چندده میلیونی بعنوان پاداش میگیرند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.