سقوط بچه از طبقه سوم به خاطر سهلانگاری پدر
قربان صدقه رفتن یک مرد برای فرزند خردسالش کنار پنجره طبقه سوم می خواست ماجرای هولناکی را رقم بزند.
به گزارش روزنامه خراسان، پدر بی احتیاط با بیرون کردن کودک چند ساله اش از پنجره طبقه سوم شروع به بازی با او کرد اما در یک لحظه بچه از دستش سر خورد و به پایین سقوط کرد.
مرد بی احتیاط که به گفته خودش در این ماجرا شانس آورده و خیلی وحشت کرده بود در این باره گفت: هر موقع که از سرکار به خانه بر می گشتم زمان عوض کردن لباسم کودکم از من می خواست او را از پنجره مشرف به خیابان بیرون نگه دارم تا اطراف را نظاره کند. این ماجرا ادامه داشت تا این که روز حادثه حین عوض کردن لباس هایم کودک چند ساله ام دوباره از من خواست او را از پنجره طبقه سوم آویزان کنم تا اطراف را ببیند.
زمانی که او را از پنجره بیرون نگه داشتم در یک لحظه پسر بچه بازیگوشم شروع به تکان خوردن و بازی کرد که ناگهان از دستم سر خورد و به پایین سقوط کرد.
خوشبختانه فرزندم بالای سقف خودرو که مقابل ساختمان پارک کرده بودم افتاد و از این اتفاق جان سالم به در برد.
زمانی که با وحشت بالای سر کودک مان حاضر شدیم دیدیم فقط او خراش کوچکی برداشته و بعد از معاینه پزشک متوجه شدیم مشکل خاصی ندارد. این ماجرا برایم تجربه شد تا دیگر هوس چنین بازی خطرناکی با کودکم نکنم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اين هم حسن توليد ماشين انهم انبوه
هميشه ماشين ادم ميكشه
اين دفعه ماشين ادم را نجات ميده
اون بچه عقل نداره. تو که باباشی عقلت کو؟!
نصف مردم بر اثر حماقت میمیرند
قطعا خود خدانگه دارش بوده
خدایا شکرررررر
كاربر محترم نظر شما دريافت شد
معجزه شده
بچه را هیچ وقت دست پدرش نسپارید
تابی جون جان من مثبت منفی ها رو بذار . اگه میتونستم ۱۰۰۰ تا منفی میدادم. نه اتفاقا جدیدا بچه را نباید دست مادر بسپارید.
گر خداوند من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
الحمدلله به خیر گذشت
شانس آوردی پراید نبوده
خدا خیلی بهت رحم کرده پدر بی فکر وگرنه از عذاب وجدان هلاک میشدی
همچی مون باید از قدیم عبرت بگیریم
پدر پدرای قدیم
بچه نیستن که اینا گوزیلاننننننننننن
واقغا
.....یعنی آدم چقدر میتونه بی عقل باشه
خدا را شکر به خیر گذشته
واقعا چه پدر نادانی. تازه میگه شانس آوردم. بدبخت خدا بهت رحم کرده شانس کجا بود.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.