آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

کانادا برای انعقاد توافق‌تجاری با چین شرط گذاشت

سفیر کانادا در چین در مصاحبه ای از پیش‌شرط کشورش برای ادامه مذاکره به منظور انعقاد توافق تجاری با پکن خبر داد.

سفیر کانادا در چین در مصاحبه ای از پیش‌شرط کشورش برای ادامه مذاکره به منظور انعقاد توافق تجاری با پکن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «جان مک‌کالم» (John McCallum) سفیر کانادا در چین امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه رایوئی CBC از پیش‌شرط کشورش برای مذاکره و انعقاد توافق تجاری با پکن خبر داد.

سفیر کانادا در چین در این مصاحبه اعلام کرد: در تلاشیم تا چین را برای رفتار معقول‌تر متقاعد کنیم؛ اما هم اکنون مذکره برای دست یابی به توافق تجاری میان دو کشور تا تغییر سیاست های پکن متوقف می شود.

این درحالیست که مذاکرات میان دو کشور پیرامون انعقاد توافق تجاری میان اوتاوا- پکن که از سال ۲۰۱۷ میلادی تا کنون آغاز شده تا کنون پیشرفت خوبی نداشته است.

بر این اساس، کانادا با اتخاذ موضعی علیه چین، پکن را به نقض حقوق بشر متهم کرده و این موضوع را لازمه ادامه مذاکره به منظور انعقاد توافق تجاری با این کشور دانسته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.