آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

شکست بزرگ سعودی‌ها در فوتبال آسیا

با انصراف شش فدراسیون از کنفدراسیون جعلی که عربستان در غرب آسیا تشکیل داده بود، شکستی تلخ برای ورزش سعودی‌ها تحت قدرت بن سلمان رقم خورد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از الرای، وقتی سه کشور عربستان، امارات و بحرین با قطر به مشکل خوردند و خواستار برگزاری دیدارهای خود با این کشور در زمین بی‌طرف شدند، عربستان تصمیم گرفت که به همراه امارات و بحرین و چند کشور دیگر کنفدراسیونی به نام کنفدراسیون جنوب غرب آسیا را راه‌اندازی کند. هدف از راه‌اندازی این کنفدراسیون در درجه نخست انزوای قطر و در درجه دوم برنامه ریزی عادل عزت، رئیس فدراسیون فوتبال عربستان برای برنده شدن در انتخابات ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا بود.

روز سه‌شنبه 8 آبان شش کشور هند، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، مالدیو و نپال تصمیم گرفتند که از کنفدراسیون جنوب غرب آسیا کنار بروند تا شکستی تلخ برای سعودی‌ها رقم بخورد و البته قطری‌ها این شکست را جشن بگیرند و از انتقام الهی از عربستان سخن به میان آورند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.