آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

از سوی مفتی دوبی برای یک بار دیگر

سجده شکر در فوتبال حرام شد!

مفتي دبي معتقد است که سجده شکر در هنگام اعطاي نعمت از سوي خداوند لازم است، اما گلزني بازيکنان فوتبال يک نعمت نيست که براي آن فرد اين سجده را به جاي آورد.

"احمد عبدالعزيز الحداد" مفتي امارت دبي بار ديگر سجده شکر برخي بازيکنان فوتبال پس از به ثمر رساندن گل را حرام اعلام کرد.
   
به گزارش ايرنا،‌ الحداد روز چهارشنبه در اين خصوص اعلام کرد: سجده شکر بازيکنان فوتبال پس از گلزني شرعا حرام است.

وي اواسط تابستان گذشته نيز اين حرکت بازيکنان فوتبال در ميادين ورزشي را حرام اعلام کرده بود.
الحداد افزود: سجده شکر مانند نماز شکر شرايط ويژه اي دارد، از جمله فرد بايد رو به قبله بايستد و طهارت و لباس مناسب نماز داشته باشد.

وي تاکيد کرد: بازيکنان فوتبال در زمين مسابقه اين شرايط را ندارند و با شورت ورزشي در ميادين حضور مي يابند.

مفتي دبي معتقد است که سجده شکر در هنگام اعطاي نعمت از سوي خداوند لازم است، اما گلزني بازيکنان فوتبال يک نعمت نيست که براي آن فرد اين سجده را به جاي آورد.

وي گفت: گلزني در فوتبال از مصاديق لهو و لعب محسوب مي شود و سجده براي آن حرام است.

سجده شکر که پس از گلزني توسط برخي بازيکنان فوتبال صورت مي گيرد، مباحث زيادي را در بين مفتي هاي امارات عربي متحده و مصر بوجود آورده که برخي با آن موافق و گروه ديگري مخالف انجام اين عمل توسط بازيکنان پس از گلزني هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.