آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

کمالوند همچنان ممنوع المصاحبه است

پیش از این کمالوند به دلیل درگیری لفظی که با احدشیخ لاری، یکی از مربیان تبریزی پیدا کرده بود با حکم قاضی شریفی از انجام هرگونه مصاحبه ای منع شده بود.

تاکنون نامه ای رسمی از سوی فدراسیون فوتبال مبنی بر پایان محرومیت فراز کمالوند به باشگاه تراکتورسازی نرسیده است.

به گزارش گل؛ با توجه به اینکه گفته می شد پس از جلسه فراز کمالوند با رییس کمیته انضباطی، محرومیت سرمربی تراکتورسازی به پایان رسیدده و او می تواند با رسانه ها مصاحبه کند تاکنون نامه ای رسمی به باشگاه تراکتورسازی نرسیده و به همچنین کمالوند همچنان از صحبت کردن با رسانه ها و حضور در کنفرانس های مطبوعاتی بعد از بازی خودداری می کند.

پیش از این کمالوند به دلیل درگیری لفظی که با احدشیخ لاری، یکی از مربیان تبریزی پیدا کرده بود با حکم قاضی شریفی از انجام هرگونه مصاحبه ای منع شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.