انتقاد مطهری از غیبت روحانی در جلسات مجمع

کد خبر: ۸۷۴۱۸۹
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷ 29 January 2019
|
4644 بازدید

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آقای روحانی در جلسات گذشته مجمع حضور پیدا نکردند در حالی که حضور رئیس جمهور در این جلسات و دفاع از لوایح می‌تواند در آراء اعضا تاثیرگذار باشد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس در توضیح سرانجام لوایح پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: تعیین تکلیف لایحه پالرمو و CFT از اختیار مجلس خارج شده و در دستور کار مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: در صورتی که مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصلحت و منفعت کشور را بخواهد، این دو لایحه را تصویب می‌کند تا مشکل غیر ضروری برای کشور ایجاد نشود.

نمیاینده مردم تهران در مجلس افزود: مخالفان این دو لایحه باید مسئولیت عدم تصویب آن را بپذیرند و بعد از آن هم به دولت حمله نکنند و دیگر در مورد وضعیت معیشت و اقتصاد کشور انتقاد نکنند.

مطهری در ادامه تاکید کرد: عدم تصویب لوایح مذکور به مبادلات بانکی و مالی کشور آسیب می‌زند، به طور مثال تاجر کشور ما نمی‌تواند پول کالای خود را دریافت کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی عدم حضور رئیس‌جمهور در جلسات گذشته مجمع تشخیص مصلحت نظام را یادآور شد و گفت: آقای روحانی در جلسات گذشته مجمع حضور پیدا نکردند در حالی که حضور رئیس جمهور در این جلسات و دفاع از لوایح می‌تواند در آراء اعضا تاثیرگذار باشد.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟