آخرین خبرعراقچی وارد عشق‌آباد شد
2بازدید

بدهی دو ميلياردی یک هیات ورزشی

گزارشي از مطالبات مالي تيم کشتي صنايع و معادن را به "کرم رضا پيريايي" استاندار جديد همدان ارايه کرده ايم و وي پيگير خواسته اعضاي اين تيم است.

رييس هيات کشتي همدان گفت: 2 ميليارد ريال بدهي داريم که در اين بين اعضاي تيم کشتي صنايع و معادن همدان بيشترين طلب را از ما دارند.
   
جلال صابريون در گفت و گو با ايرنا افزود: اين بدهي مربوط به حضور تيم کشتي صنايع و معادن همدان در ليگ برتر امسال است و اميدواريم مسوولان اجرايي استان به وعده خود مبني بر پرداخت مطالبات مالي تيم تا قبل از پايان سال جاري اقدام کنند.

وي اضافه کرد: تيم کشتي صنايع و معادن همدان با وجود مشکلات پيش آمده توانست عنوان سوم ليگ برتر امسال را کسب کند.

صابريون اظهار داشت: حميد عسگري معاون سابق سياسي امنيتي استانداري همدان قول پرداخت مطالبات تيم صنايع و معادن تا پايان امسال را داد اما با تغييرات صورت گرفته در راس استانداري، چشم انتظار اقدام استاندار جديد هستيم.

وي بيان داشت: گزارشي از مطالبات مالي تيم کشتي صنايع و معادن را به "کرم رضا پيريايي" استاندار جديد همدان ارايه کرده ايم و وي پيگير خواسته اعضاي اين تيم است.

وي از برگزاري نشست اعضاي هيات کشتي همدان با استاندار جديد در هفته آينده خبر داد و افزود: چگونگي و تامين اعتبار مالي لازم براي انجام جشن تجليل از قهرمانان کشتي استان تا پايان سال جاري و تشريح و تدوين تقويم ورزش کشتي همدان براي سال آينده از مهمترين بحث هاي اين نشست خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.