آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

حدادی: باید در جهان هشتم شوم

برای بدست آوردن این رکورد ورودی ابتدای سال آینده راهی "هاله" آلمان می شوم تا در این رقابتها با پرتابی به میزان 65 تا 66 متر جواز حضور در این مسابقه جهانی را بدست آورم.

قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا از حضور در جام "برلیان لیگ" اروپا در سال آینده خبر داد و گفت: برای شرکت در این رقابتها باید جزء هشت نفر برتر جهان باشم.

احسان حدادی در گفتگو با مهر گفت: مدیر برنامه هایم در تدارک است تا دعوت نامه لیگ طلایی دوومیدانی اروپا در سال 2010 را که با عنوان برلیان لیگ جهانی برگزار می شود برای من دریافت کند البته این مسئله مستلزم حضورم در جمع هشت پرتابگر دیسک برتر دنیاست.

وی افزود: برای بدست آوردن این رکورد ورودی ابتدای سال آینده راهی "هاله" آلمان می شوم تا در این رقابتها با پرتابی به میزان 65 تا 66 متر جواز حضور در این مسابقه جهانی را بدست آورم.

قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا خاطرنشان کرد: رقابت‏های ماده پرتاب دیسک بعد از هشت سال در برنامه برگزاری مسابقات برلیان لیگ جهان قرار گرفته و حامیان مالی این دیدارها جوایز ویژه ای را برای برترین ها در نظر گرفته اند.

حدادی ادامه داد: دیدارهای جام جهانی برلیان لیگ در هفت مرحله در شهرهای شانگهای چین، کالیفرنیای آمریکا، اسلو در نروژ، پاریس در فرانسه، مادرید اسپانیا، لندن در انگلستان و برلین آلمان از اردیبهشت ماه سال 89 آغاز می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.