تیراندازی مرگبار در شهرک پردیس کرمانشاه

کد خبر: ۸۹۰۰۳۳
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳ 08 April 2019
|
8943 بازدید

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه از وقوع یک فقره تیراندازی در شهرک پردیس کرمانشاه خبر داد و گفت: در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد و یک نفر هم زخمی شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سرهنگ "محمدرضا آمویی" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این حادثه حدود ساعت ۲۳:۱۵ دقیقه شب گذشته (یکشنبه، ۱۸ فروردین) رخ داد که طی آن دو نفر ضارب با اسلحه ضمن مراجعه به یک مغازه اقدام به تیراندازی کردند.

وی ادامه داد: به دنبال این تیراندازی دو مشتری مغازه زخمی شدند که یکی از آنها حین انتقال به بیمارستان جان خود را از دست داد و فرد دیگر نیز تحت مداوا قرار دارد.

آمویی تصریح کرد: افراد ضارب پس از اقدام به تیراندازی سوار دو دستگاه خودرو شده و از محل حادثه متواری شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه یادآور شد: طبق تحقیقات به عمل آمده، این تیراندازی به دنبال اختلافات خانوادگی میان ضاربان و صاحب مغازه رخ داده است.

وی در پایان با اشاره به شناسایی هر دو ضارب، از تلاش و اهتمام پلیس برای دستگیری آنها خبر داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟