آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

افزایش قیمت CNG ابلاغ شد

طبق مصوبه هیئت وزیران، منابع حاصل از افزایش قیمت CNG، به عنوان منابع ملی شرکت ملی گاز ایران محسوب خواهد شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، در حالی که هیئت وزیران در جلسه دوازدهم اسفندماه افزایش قیمت CNG از ۴۱۴ تومان در مترمکعب به ۴۵۳.۲ تومان در مترمکعب را مصوب کرده بود و این مصوبه در تاریخ بیست‌وپنجم اسفندماه به وزارت نفت، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان ملی استاندارد و سازمان برنامه بودجه کشور ابلاغ شده بود، آیین‌نامه اجرایی آن تدوین شده و جهت اجرا در دستور کار قرار گرفته است.

طبق مصوبه هیئت وزیران، منابع حاصل از این افزایش قیمت، به عنوان منابع مالی شرکت ملی گاز ایران محسوب شده و در راستای ساماندهی و تأمین ایمنی تردد خودرو‌های دوگانه‌سوز، هوشمندسازی جایگاه‌های عرضه CNG و ایجاد بستر لازم جهت اتصال سامانه هوشمند جایگاه‌های سوخت به سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران و سامانه اطلاعات خودرو‌های گازسوز، هزینه خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۱۵:۱۵

بنزین هم باید با شیب ملایم گران میشد نه اینکه یکباره میخوان گران کنند

علی۱۳۹۸/۰۱/۲۸ ۱۴:۲۴

خیلی جالبه ، منابع حاصل از این افزایش به هیچ وجه در خبر مربوطه در ردیف خودش هزینه نمیشه عزیزم، شما برو ببین در راستای ایمنی جایگاههای سوخت و ایمنی ماشین ها چقدر هزینه شده اینها در صحبت و خبر میاد ولی در عمل اینگونه نیست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.