آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
0بازدید
۵

گفت‌وگوی ترامپ با اردوغان درباره تحریم نفت ایران

خبرگزاری آناتولی ترکیه روز دوشنبه گزارش داد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با هدف همراه ساختن ترکیه با تحریم و فشار بر ایران، تلفنی با اردوغان گفت وگو کرده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، خبرگزاری آناتولی نوشت: فشار و تحریم ایران، اوضاع سوریه و خرید موشکی آنکارا از مسکو (خرید سامانه دفاعی اس ۴۰۰ از روسیه) از جمله محورهای این تماس تلفنی بود.
گفته می شود ترامپ در این گفت وگو به انتقاد از سیاست روسیه در سوریه پرداخته است.
جزئیات بیشتری از این تماس انتشار نیافته است.

کاخ سفید روز دوشنبه گذشته (۴ اردیبهشت ۱۳۹۸) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد؛ دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا تصمیم گرفته است معافیت مشتریان نفت ایران را از اجرای تحریم‌های نفتی علیه ایران تمدید نکند.
این تصمیم آمریکا مورد انتقاد چین و هند قرار گرفته و به نظر می‌رسد بر تعداد کشورهای معترض به این رویکرد افزوده خواهد شد.

کاخ سفید در بیانیه خود تأکید کرده است که این تصمیم را با هدف به صفر رساندن صادرات نفت ایران و قطع دسترسی ایران به منبع اصلی درآمد خود اتخاذ کرده است.

ترکیه گزینه‌های منطقه‌ای ترامپ برای جایگزینی نفت ایران را پاسخ‌گوی نیاز خود نمی داند.

'مولود چاووش اوغلو' وزیر خارجه ترکیه با انتقاد از تصمیم آمریکا برای لغو معافیت مشتریان نفتی ایران، کشورش را نیازمند نفت با کیفیت و مقرون به صرفه ایران توصیف کرد و افزود: به دلیل قیمت مناسب نفت ایران، تمایلی به واردات نفت عربستان و امارات نداریم.

وزیر خارجه ترکیه تصریح کرد که پالایشگاه‌های این کشور قابلیت تطابق با نفت وارداتی از عربستان و امارات را ندارند و این موضوع را از نظر ملاحظات فنی حائز اهمیت دانست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۱۰:۳۶

ایران گوشت قربونی

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۰۸:۴۸

چگونه همه معترضند ولي با آمريکا همراهي کرده اند؟؟؟؟!!!

ناشناس۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۰۸:۲۳

دلخوش نباشیم به همسایه های نزدیکتر از برادر. هنوز کوچه های شهرمون به اسم شهدایی است که عراقی ها کشته اند. چه برادری با عراقی ها داریم؟ فرصت کنند دوباره به خاک و ناموس این مملکت تجاوز می کنند. اولین کسانی که به ملت ما پشت و خیانت می کنند همینهایی هستند که رویشان حساب می کنیم. مردم در این ماجرا تنهاهستند، یک ملت یک دنیا دشمن برایمان باقی مانده.

Asd۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۰۸:۰۸

اردوغان به عنوان نخست وزیر یا رییس جمهور هر کاری برای بهتر کردن وضعیت ترکیه انجام میده و کاری نداره از نظر بقیه دنیا چطور به نظر بیاد خوب یا بد!
ولی در ایران ،ایران و مردم ایران را فدای ایدئولوژیشون می کنند و کوتاه هم نمیان !

علی۱۳۹۸/۰۲/۱۰ ۰۷:۳۶

یعنی ایران نفت روارزونترازهمه جامیفروشه که ترکیه فقط دنبال نفت ایرانه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.