آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

23كشته در 94 تصادف جاده‌اي

رئيس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور توصيه كرد: عدم ارتكاب به تخلفاتي چون بي‌توجهي به جلو، انحراف به چپ و تخطي از سرعت مطمئنه، مي‌تواند در كاهش كشته‌ها و مجروحان حوادث مؤثر باشد.

رئيس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور اعلام كرد: در 94 فقره تصادف مهم جاده‌اي روز گذشته، 23 نفر در صحنه تصادف كشته و 122 نفر نيز مجروح شدند.

به گزارش فارس ، سرهنگ حسين عليشاهي گفت: در حال حاضر تمام راه‌هاي كشور باز است و ترافيك آرام و رواني برقرار است، روز گذشته 26 دستگاه خودرو در تصادفات واژگون شدند.

وي اظهار داشت: بي‌توجهي به جلو با 25 فقره در صدر علل تصادفات رانندگي روز گذشته قرار گرفت و تخطي از سرعت با 18 فقره در رتبه بعدي است.در مهم‌ترين تصادف روز گذشته در محور قائن - بيرجند بر اثر انحراف به چپ يك دستگاه پرايد و تصادف با تريلي بنز 5 نفر كشته شدند.

رئيس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور توصيه كرد: عدم ارتكاب به تخلفاتي چون بي‌توجهي به جلو، انحراف به چپ و تخطي از سرعت مطمئنه، مي‌تواند در كاهش كشته‌ها و مجروحان حوادث مؤثر باشد.

سرهنگ عليشاهي اظهار داشت: نگراني مردم و پليس در هفته آخر سال و آغاز سفرهاي نوروزي‌ از رانندگان پرخطري است كه جان مردم را به خطر مي‌اندازند. رانندگان قبل از سفر، خودرو را به لحاظ ايمني و فني بازبيني كنند و ايرادهاي احتمالي را برطرف كرده تا در جاده دچار نقص فني نشوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.