حذف پاداش ها در شستا

کد خبر: ۹۰۶۳۶۴
|
۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰ 18 June 2019
|
3913 بازدید
روزنامه همشهری امروز ستون "چهره روز" را به محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا اختصاص داد.

همشهری در این ستون نوشت:

"با دستورمحمد رضوانی‌فر مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا)، پاداش اعضای حقوقی و حقیقی شرکت‌های مدیریتی حذف شد تا مبلغ پرداختی در این بخش به صفر برسد. در این حوزه ازمجموع ۱۸۷ شرکت مدیریتی شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی تاکنون مجامع ۱۱۰ شرکت برگزار شده  که به دستور مدیرعامل شستا و بنابر ملاحظات ماده ۸۴ «قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت»، هیچ‌گونه پاداشی به اعضای هیات‌مدیره‌ها تعلق نگرفت."

شایان ذکر است بر اساس ماده ۸۴ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، اگرچه پرداخت پاداش به اشخاص حقوقی بلامانع اعلام شده اما مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی پرداخت پاداش را به طور کلی ممنوع اعلام کرد.
 
این اقدام در راستای توجه به حساسیت‌های بحق افکارعمومی نسبت به برخی رفتارها در اختصاص پاداش‌های سنگین در شرکت‌های دولتی و عمومی انجام پذیرفت.
اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟