آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

هوای کشور از امشب گرم می شود


پیش بین ارشد سازمان هواشناسی با اعلام اینکه دمای هوا در بیشتر نقاط کشور از شامگاه امروز دوشنبه افزایش می یابد، گفت: دلیل کاهش دمای چند روز اخیر ورود موج هوای سرد از منطقه سیبری به کشور بوده است.

محمد اصغری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از شامگاه امروز دوشنبه موج سرما کاهش و دما در بیشتر نقاط کشور به جز شمال شرق افزایش می یابد که البته در این منطقه هوا با تاخیر گرم می شود.

پیش بین ارشد سازمان هواشناسی درباره دلیل سرد شدن ناگهانی هوا در روزهای پایانی سال گذشته و اوایل فروردین ماه امسال گفت: این پدیده کاملا طبیعی است، موج سرما از سیبری وارد کشور شده و بیشترین سرما در کرانه های دریای خزر بوده است.

وی تصریح کرد: از اوایل هفته آینده بار دیگر با موج سرما مواجه خواهیم شد اما مقطعی است و به سرعت این موج از کشور خارج  می شود.

به گفته اصغری، صبح امروز در خراسان شمالی و رضوی پدیده بارشهای پراکنده و در شرق کشور وزش باد مشاهده شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.