آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

آب آلوده ۷۲ گوسفند را تلف کرد

آب آلوده ۷۲ گوسفند را تلف کرد

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از تلف شدن ۷۲ رأس گوسفند در یکی از روستاهای ماهیدشت به دلیل استفاده از آب آلوده به سموم کشاورزی خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سرهنگ حسین براری اظهار داشت: به دنبال اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تلف شدن تعداد زیادی گوسفند در یکی از روستاهای شهر ماهیدشت ، مأموران پاسگاه این شهر برای بررسی موضوع در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: با حضور پلیس در محل و انجام تحقیق مشخص شد ۷۲ رأس گوسفند یکی از عشایر روستا به علت استفاده از آب چاه کشاورزی که آغشته به سموم تقویتی محصولات کشاورزی بوده تلف شده است.

براری تصریح کرد: طبق نظر کارشناسان ارزش احشام تلف شده به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال می‌رسد.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در پایان به دامداران و کشاورزان توصیه کرد، دام و محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند تا در صورت وقوع حادثه، زیان آن جبران شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

sina۱۳۹۸/۰۵/۰۷ ۰۹:۲۳

کارشناس اشتباهی نظر داده
هر کدوم از دامها حد اقل 3میلیون قیمت داره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.