آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۱

صدر خواستار تظاهرات کفن‌پوش عراقی‌ها در روز اربعین شد

رهبر جریان صدر عراق از مردم این کشور خواست از مناسبت اربعین حسینی در کربلا برای برگزاری تظاهراتی علیه آمریکا، اسرائیل و فاسدان استفاده کنند.

رهبر جریان صدر عراق از مردم این کشور خواست از مناسبت اربعین حسینی در کربلا برای برگزاری تظاهراتی علیه آمریکا، اسرائیل و فاسدان استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه‌نیوز، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: ای عراقی‌ها (اشاره به لیست سائرون مورد حمایت خود) با راهپیمایی میلیونی منظم به سوی قبله انقلابیون آزاده حرکت کنید. بروید ای مردم عراق، ای ارتش امام، ای مخالفان فساد. کفن بپوشید و پرچم عراق را در دست بگیرید. در روز اربعین این شعارها را سر دهید: نه به آمریکا، نه به اسرائیل و نه به فاسدان.

مقتدی صدر درحالی خواهان این تظاهرات شده که اخیرا بغداد و سایر استان‌ها صحنه اعتراضات گسترده علیه وضعیت اقتصادی و فساد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۰۷/۲۴ ۱۸:۳۴

این صدر زمان صدام چرا هیچ خبری ازش نبود الان که امریکا صدام رو نفله کرد شیر شده؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.