آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

برداشت پیاز در مزارع زنجان

منطقه زنجانرود یکی از قطب‌های تولید پیاز در زنجان است که علاوه بر تامین نیاز استان محصول تولیدی به شهر‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

برداشت پیاز در مزارع زنجان

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، کشاورزان زنجانرودی از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند و برداشت این محصول همچنان تا اواسط آبان ادامه می‌یابد.

کشاورزان منطقه زنجانرود از عمده تولیدکنندگان محصول پیاز در استان هستند و بیشتر ارقام فلات زرگان، زرجان، محلی و والنسیا را کشت می‌کنند که علاوه بر تامین نیاز استان، محصول تولیدی به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

متوسط برداشت این محصول در هر هکتار ۵۰ تن است، اما چند سالی است که برخی از کشاورزان این منطقه اقدام به کشت نشا از پیش آماده شده پیاز در زمین‌های زراعی می‌کنند، با این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه تولید از جمله کود، سم و صرفه‌جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می‌شود و تناژ محصول تولیدی را نیز از ۵۰ تن به ۸۰ تن افزایش می‌دهند.
{$sepehr_album_35592}

00

00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00
00

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.