آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۰

شکایت رسمی پیکان از داور و گل آفساید سپاهان

عدم اخراج بازیکن سپاهان در نیمه اول و قبول گل آفساید این تیم از جمله اشتباهات مورد اشاره پیکانی‌ها از سوی تیم داوری بازی یادشده است.

باشگاه پیکان تهران از تیم داوری دیدار تیم فوتبال این باشگاه مقابل سپاهان اصفهان در مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی، به صورت رسمی شکایت می‌کند.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه پیکان تهران به صورت رسمی از تیم داوری دیدار تیم فوتبال این باشگاه مقابل سپاهان به فدراسیون فوتبال شکایت می‌کند. بخش رسانه‌ای تیم فوتبال پیکان با اعلام این خبر تأکید کرد که باشگاه پیکان روی اشتباه تیم داوری مقابل سپاهان شکست خورده و از رقابت‌های جام حذفی کشور کنار رفته است.

 عدم اخراج بازیکن سپاهان در نیمه اول و قبول گل آفساید این تیم از جمله اشتباهات مورد اشاره پیکانی‌ها از سوی تیم داوری بازی یادشده است. قضاوت این دیدار را حمید حاج‌ملک بر عهده داشت که سپاهان موفق شد با کسب برتری ۲ بر یک راهی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.