آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

دردسر چندصدهزاردلاری ذوب‌آهن با اخراجی‌های منصوریان

علیرضا منصوریان، سرمربی تیم ذوب‌آهن تمایلی به استفاده از دو بازیکن خارجی تیمش ندارد، ولی باشگاه ذوب‌آهن هنوز قرارداد این دو بازیکن را فسخ نکرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا منصوریان چندی پیش به باشگاه ذوب‌آهن اعلام کرد که تمایلی برای ادامه همکاری با ابیابووی باکر و ماکولی کریسانتوس ندارد. با این وجود آن‌ها همچنان در تمرین ذوبی‌ها حضور دارند، چرا که باشگاه ذوب‌آهن هنوز قراردادشان را فسخ نکرده و مراحل قانونی در این زمینه انجام نشده است.

این دو بازیکن برای فصل آینده هم با باشگاه ذوب‌آهن قرارداد دارند و به مسئولان این باشگاه گفته‌اند که پول فصل آینده‌شان را هم می‌خواهند. این موضوع برای مسئولان باشگاه ذوب‌آهن تبدیل به یک چالش شده است و آن‌ها در حال مذاکره با باکر و کریسانتوس هستند تا قرارداد این دو بازیکن را به صورت توافقی فسخ کنند.

مشکل دیگر در تیم ذوب‌آهن کمبود مهاجم است و ذوبی‌ها غیر از ارسلان مطهری مهاجم طراز اول دیگری را در اختیار ندارند. علیرضا منصوریان درصدد تقویت خط حمله تیمش برای نیم‌فصل دوم است، ولی گزینه ایرانی برای ذوبی‌ها وجود ندارد و کیفیت ضعیف کریسانتوس و باکر نیجریه‌ای و ضرر مالی در جذب آن‌ها هم باعث شده است تا ذوبی‌ها نتوانند به سمت گزینه خارجی بروند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.