آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

برخورد دايي و عابدزاده در فدراسيون

علي دايي امروز به دعوت كميته انضباطي در جلسه شركت كرد و توضيحات خود را در مورد قراردادش به عنوان سرمربي تيم ملي به مسئولان فدراسيون ارائه كرد. اين آخرين جلسه كميته انضباطي در اين مورد بود و قرار است رأي اين پرونده به زودي صادر شود.

آخرين جلسه كميته انضباطي در مورد شكايت علي دايي از فدراسيون فوتبال امروز عصر برگزار شد.

عسگري پيش‌بين وكيل علي دايي در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت:‌ علي دايي امروز به دعوت كميته انضباطي در جلسه شركت كرد و توضيحات خود را در مورد قراردادش به عنوان سرمربي تيم ملي به مسئولان فدراسيون ارائه كرد. اين آخرين جلسه كميته انضباطي در اين مورد بود و قرار است رأي اين پرونده به زودي صادر شود.

پيش‌بين ادامه داد: از طرف فدراسيون در اين جلسه آقايان روغني، دهمياني و عبداللهي حضور داشتند و مجتبي شريفي رئيس كميته انضباطي به دليل گرفتاري كه داشت در اين جلسه شركت نكرد.

وي در مورد حضور عابدزاده در كميته انضباطي گفت: حضور ايشان ربطي به اين پرونده نداشت و دايي و عابدزاده يكديگر را ديدند و برخورد گرمي با هم داشتند بدون آنكه درباره مسائل فوتبالي با يكديگر صحبت كنند.

گفتني است، احمدرضا عابدزاده به دليل اينكه از سوي علي دايي از پرسپوليس كنار گذاشته شده به كميته انضباطي شكايت كرده و ظاهرا پيگير اين پرونده خود بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.