آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۰

انصراف علیرضا قربانی از برگزاری کنسرت

علیرضا قربانی کنسرت‌های خود در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی ماه در تالار وزارت کشور را لغو کرد.

انصراف علیرضا قربانی از برگزاری کنسرت

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در حالی علیرضا قربانی از برگزاری کنسرت‌های خود در دی ماه صرف‌ نظر کرده است که قرار بود سانس‌های تمدیدی اجراهای این خواننده در قالب پروژه «با من بخوان» پس از ۴۳ اجرا در نیمه اول امسال، در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی در تالار وزارت کشور برگزار شود.

علیرضا قربانی با انتشار یادداشتی انصراف از برگزاری کنسرت دی‌ ماه خود را اعلام کرده است.

این خواننده در بخشی از یادداشت خود آورده است:

«پس از وقایع هولناک و غیرقابل باور روزهای اخیر احساس کردیم اجرای این مجموعه حق مطلب این روزها را ادا نمی‌کند و قطعات، باید کامل‌تر شده تا هم حزن خانواده‌های این عزیزان را التیام باشد هم در حافظه جمعی تاریخی کشور این فاجعه غیر قابل باور به زبان موسیقی ثبت شود.
پس علی‌رغم اشتیاق، تمهیدات جدی و اقدامات حرفه‌ای برای برگزاری کنسرت‌های تهران در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی‌ماه، با آلام روحی بسیار، مصمم به تعهد حرفه‌ای و اجتماعی خود برای لغو کنسرت‌ها اقدام کردیم.»

علیرضا قربانی همچنین در پایان یادداشت خود که توسط روابط عمومی پروژه با من بخوان در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته، خواستار آن شده است که برای تسکین این اندوه جانکاه رفتار خردمندانه‌تر، صادقانه‌تر و مهربان‌تری در قبال هم‌وطنانمان خصوصا آنها که در این مدت جگر گوشه‌های خود را در آغوش ندارند شاهد باشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.