آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

نماینده ورامین دچار سانحه شد

رضا محمدیان خاطرنشان کرد: گویا ترمز اتومبیل عمل نکرده و فرمان نیز به درستی نچرخیده و همین دو دلیل باعث تصادف شده و نماینده ورامین به شدت مجروح شده است.

نماینده شهرستان ورامین در مجلس شورای اسلامی بامداد دوشنبه در یک سانحه رانندگی مجروح و در بیمارستان هفت تیر تهران بستری شد.

به گزارش مهر عضو شورای سیاستگذاری دفتر نماینده شهرستان ورامین ضمن تأیید این خبر افزود: سید حسین نقوی تا حدود ساعت یک نیمه شب گذشته در قرچک، جلسه کاری داشته و پس از آن با اتومبیل خودش به سمت تهران در حال حرکت بوده که ناگهان یک اتومبیل پیکان جلوی اتومبیل وی پیچیده است.

رضا محمدیان خاطرنشان کرد: گویا ترمز اتومبیل عمل نکرده و فرمان نیز به درستی نچرخیده و همین دو دلیل باعث تصادف شده و نماینده ورامین به شدت مجروح شده است.
 
وی حال عمومی نقوی را رضایت بخش اعلام کرد و افزود: گویا دست وی شکسته و پا و کتف وی آسیب دیده است.
 
شایعه دستکاری اتومبیل بررسی می شود
 
از سوی دیگر معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان ورامین نیز این خبر را تأیید کرد.
 
سید جمال جلیلی افزود: در حال بررسی ابعاد این سانحه هستیم ولی شایعه دستکاری اتومبیل نماینده شهرستان ورامین در حال تحقیق و تفحص کارشناسی است و تا بحال تأیید نشده است.
 
از سوی دیگر معاونت راهور نیروی انتظامی شهرستان ورامین گفت: کارشناسان راهنمایی و رانندگی شهرستان در حال بررسی این سانحه هستند.
 
سرهنگ علیرضا همیانی افزود: پس از بررسی های به عمل آمده و کارشناسی دقیق، نوع سانحه و عمدی یا غیرعمدی بودن آن به اطلاع افکار عمومی خواهد رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۶ ۱۲:۲۱

چه جالب. ترمز نگرفته و فرمان نچرخیده!اتومبیلش سمند نبوده؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۰۶ ۱۱:۵۳

بعِِيد نيست برای صرفه جويی در بنزِين اتوموبيل خاموش بوده است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.