آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

۱۰ کشته در اعتراضات اخیر عراق

عضو کمیساریای عالی حقوق بشر مستقل عراق از کشته شدن ۱۰ نفر در جریان درگیری معترضان با نیرو‌های امنیتی طی ۴۸ ساعت اخیر در این کشور خبر داد.

۱۰ کشته در اعتراضات اخیر عراق
به گزارش تابناک، علی البیاتی، عضو کمیساریای عالی مستقل حقوق بشر عراق به خبرنگار "آناتولی" گفت: در پی درگیری میان نیرو‌های امنیتی این کشور با معترضان طی دو روز اخیر ۱۰ نفر جان باختند.

وی افزود: در این درگیری‌ها ۱۵۹ نفر از جمله ۲۴ نیروی امنیتی نیز زخمی شده‌اند.

گفتنی است عراقی‌ها از اول اکتبر ۲۰۱۹ به مدت یک هفته در اعتراض به فساد، بیکاری و کمبود خدمات عمومی در بغداد و شهر‌های جنوبی این کشور دست به تظاهرات زدند. موج دوم تظاهرات ضد دولتی در مناطق مختلف عراق نیز از ۲۵ همان ماه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

نیرو‌های امنیتی عراق در برخورد با معترضان از گلوله‌های جنگی و گاز اشک‌آور استفاده می‌کنند. عادل المهدی، نخست‌وزیر این کشور به دلیل تظاهرات گسترده ضد دولتی در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۹ از سمت خود استعفا کرد. تاکنون بیش از ۵۰۰ نفر در این اعتراضات کشته و هزاران نفر زخمی شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.