آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4112بازدید

رونمايي از تندیس شهید بهشتي

حجت‌الاسلام دري نجف‌آبادي، دادستان کل کشور در اين مراسم گفت: شهيد بهشتي در نوع خود، يک اسوه حسنه و از پرچمداران اصلي نظام مقدس جمهوري اسلامي بود.

رونمايي از تندیس شهید بهشتي
تنديس شهيد آيت‌الله دکتر بهشتي در مراسمي با حضور مسئولان قضايي و کشوري و بازماندگان و خانواده شهداي واقعه هفتم تير، امروز در ميدان تختي تهران رونمايي شد.
 
به گزارش مهر، بنياد فرهنگي هفتم تير، شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي و ستاد برگزاري مراسم هفتم تير با كمك شهرداري تهران بانيان اين مراسم بودند.
 
حجت‌الاسلام دري نجف‌آبادي، دادستان کل کشور در اين مراسم گفت: شهيد بهشتي در نوع خود، يک اسوه حسنه و از پرچمداران اصلي نظام مقدس جمهوري اسلامي بود.
 
وي افزود: مرحله‌ کمال درجات گوناگون شهيد بهشتي، شهادت ايشان در هفتم تير سال 60 در محل حزب جمهوري اسلامي بود. من آن شب از فيض شهادت محروم شدم، چراکه جزو معدود جلساتي بود که غيبت داشتم و همواره در اين باره غبطه مي‌خورم.
 
دري نجف آبادي تصريح کرد: شهيد بهشتي در مديريت کشور نقش تأثيرگذاري داشته است و امروز متأسفانه، جامعه‌ ما از اين نظر آسيب‌ پذير است، سازماندهي و هدايت دوره‌ اول مجلس شوراي اسلامي به برکات شهيد بهشتي و حزب جمهوري اسلامي بود و امروز هم جامعه‌ ما به چنين افرادي نياز دارد. بر اين اساس، بايد فرهنگ شهيد بهشتي را در جامعه نهادينه کنيم.
 
دادستان کل کشور در بخش ديگري از سخنان خود، از مسئولان شهرداري تهران به خاطر نصب تنديس‌هاي بزرگان کشور در سطح شهر تقدير کرد.
 
در پايان اين مراسم، حجت‌الاسلام دري نجف‌آبادي از تنديس شهيد بهشتي پرده‌برداري کرد. اين تنديس که بيش از سه متر و نيم ارتفاع دارد، توسط امين بلاغي اينانلو طراحي شده و ارتفاع آن با پايه سنگي 4 متر و 70 سانتي متر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.