آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
7بازدید

بالاخره رئیس تامین اجتماعی رفتنی شد

علی ذبیحی بزودی به عنوان استاندار استان مرکزی معرفی خواهد شد.

خبرآنلاين نوشت:برهمین اساس شعبانی فرد استاندار فعلی بیش از دوسال استاندار مرکزی بوده که قرار است  به عنوان یکی از حلقه های برنامه ریزی رئیس جمهور به کار گرفته شود.

گفته می شود ذبیحی به دلیل عدم توفیق در سازمان تأمین اجتماعی و فشارهایی که هیئت مدیره سازمان برای برکناری وی انجام داده اند از مهمترین دلایل رفتنش می باشد.

وی در طول یکسال گذشته نیز بارها با هیئت مدیره و کارکنان ستادی سازمان تأمین اجتماعی به مشکل برخورده بود که حتی اعضای هیئت مدیره این سازمان چندین بار برای رئیس جمهور در خصوص ضعف مدیریتی وی جهت تصدی پست ریاست سازمان نامه نگاری نموده بودند.

لازم بذکر است که ذبیحی مشاور اسبق احمدی نژاد پیش از این نیز برای تصدی وزارت نیرو به مجلس معرفی گردیده بود که با مخالفت نمایندگان و اطرافیان رئیس جمهور؛ معرفی ایشان باز پس گرفته شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.