آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

«نیرب» در شرق ادلب هم آزاد شد

پس از چهار سال اشغال، سرانجام با پیشروی‌های اخیر ارتش سوریه در جنوب استان ادلب، شهرک نیرب در شرق شهر ادلب امروز تحت کنترل ارتش سوریه درآمد.

«نیرب» در شرق ادلب هم آزاد شد

به گزارش تابناک به نقل از فارس، ارتش سوریه امروز دوشنبه موفق شد شهرک نیرب در شرق شهر ادلب (مرکز استان) را تحت کنترل بگیرد و یک گام دیگر در این استان پیش برود.

به گزارش رسانه‌های سوریه، اهمیت این شهرک در موقعیت آن است که نزدیک بزرگراه بین‌المللی استان حلب به استان لاذقیه در شمال غرب سوریه معروف به جاده ام.۴ (M۴) است.

این موفقیت پس از درگیری شدید با گروه‌های مسلح و تروریستی حاصل شد و ارتش موفق شد تروریست‌هایی را که از حمایت لجستیک ترکیه برخودارند به عقب براند.
 
«نیرب» در شرق ادلب هم آزاد شد

گروه اطلاع‌رسانی «الاعلام الحربی» سوریه با اعلام این خبر گزارش کرد که شهرک نیرب در هفت‌ونیم کیلومتری شرق شهر ادلب واقع شده و با این موفقیت، ارتش سوریه ارتباط تروریست‌ها بین دو شهر سراقب و أریحا را به شکل کامل قطع کرد.

با این دستاورد میدانی که امروز برای ارتش سوریه حاصل شده، نیرو‌های سوری با شهر ادلب هشت کیلومتر و با شهر أریحا نیز هشت کیلومتر فاصله دارند.
«نیرب» در شرق ادلب هم آزاد شد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.