آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

کرایه‌ تاکسی گران می‌شود

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: تکلیف بودجه شهرداری طی هفته آینده نهایی می‌شود و بر همین اساس نرخ‌های جدید تاکسی اعلام خواهد شد.

کرایه‌ تاکسی گران می‌شود

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد علیخانی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در مورد نرخ جدید کرایه‌های تاکسی اظهار د اشت: در صورتی که موضوع بودجه سال ۹۹ در شورای شهر تصویب شود تکلیف نرخ کرایه‌های تاکسی برای سال آینده نیز مشخص خواهد شد.

وی افزود: طی هفته آینده تکلیف بودجه شهرداری نهایی می‌شود و بر همین اساس نرخ‌های جدید اعلام خواهد شد و افزایش پیش از تصویب و ابلاغ نرخ‌های جدید غیرقانونی است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با اشاره به اینکه نرخ جدید کرایه‌های تاکسی بر اساس تورم است، گفت: البته نرخ واقعی تورم ۲۶ تا ۲۷ درصد به صورت رسمی است که نرخ کرایه‌ها پایین‌تر از این میزان در نظر گرفته می‌شود هرچند این موضوع اجحاف در حق رانندگان تاکسی‌ها محسوب می‌شود.

علیخانی خاطرنشان کرد:‌ البته به نظر من اتحادیه و صنف تاکسی‌ها باید نرخ‌گذاری برای تاکسی را انجام دهند مترو و اتوبوس زیرمجموعه شهرداری است ولی تاکسی بخش خصوصی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: نرخ کرایه‌های تاکسی‌های اینترنتی و آژانس‌ها را اتحادیه خودشان مشخص می‌کنند نظر کمیسیون عمران و حمل و نقل نیز برای تاکسی‌ها در پایتخت هم به همین منوال بود ولی مشکلی که اینجا وجود دارد مسأله نداشتن اتحادیه برای تاکسی‌ها است و این قشر دغدغه صنفی دارند.

علیخانی گفت: در صورتی که نرخ‌گذاری تاکسی را خود اتحادیه انجام دهد نظارت بر اتحادیه را نیز وزارت صمت انجام می‌دهد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: نرخ کرایه‌های تاکسی را شورای شهر نباید تعیین کنیم و این موضوع مانند این است که شورای شهر بخواهد برای صنف آرایشگران نرخ تعیین کند هر چند که تاکسی جز سیستم حمل و نقل به شمار می‌رود ولی مانند آژانس‌ها بخش خصوصی محسوب می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۳:۳۹

من از این وضعیت خیلی خوشحالم.باید بدتر از این بشه.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۳:۳۷

هیچی گرون نمی شه ، همه چیز کنترل است، تازه این علنی بمناد پشت پرده چه خبرهای هست ...

saeed۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۲:۴۳

اقا نداریم نداریممم از کجا بیاریم نداریم
رای به چی بدیم: گرونی بی بولی

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۲:۱۵

اجحاف به کارمندان دولت و کارگران زحمتکش را چه کسی باید جبران کند ؟

علی۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۲:۱۴

+ البته نرخ واقعی تورم ۲۶ تا ۲۷ درصد به صورت رسمی است : آمار بانک مرکزی هم همین رو میگه ؟
+ نرخ کرایه‌ها پایین‌تر از این میزان در نظر گرفته می‌شود : شما نگران نباش راننده ها خودشون نرخ رو درست می کنند ، مثلا نرخ میدید 3750 تومن ، خب معلومه کسی 250 خورد نداره ! میشه همون 4000 !

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۲:۰۴

کرایه تاکسی همین الان هم گرون شده شما خیلی زحمت نکشید

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۲:۰۳

حالا سوالی که مطرحه مردم این پولها رو از کجا بیارن؟؟؟ اونی که بیکاره چیکار کنه؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۳:۰۴

!!!!!باید بزاره بره . بره همونجایی که میگن کرایه ها ارزونه

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۱:۵۶

بازهم گرانی. اقتصاد را به مردم برگردانید.

آریو برزن۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۱:۵۴

پس چی شد اون که می گفتن با افزایش قیمت بنزین چیزی قرار نیست گرون بشه؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۱:۵۰

همه چی گران میشود روزانه و بر تورم هیچ تاثیری ندارد و فقط افزایش حقوق کارگران در آخر سال تورم زاست...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.