آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

اخراج ۱۳ خبرنگار آمریکایی از چین

چین در دفاع از تصمیم خود برای اخراج خبرنگاران آمریکایی از سه روزنامه آمریکایی و ممانعت از فعالیت آنها در هنگ کنگ اظهار کرد، این اقدام در چارچوب اختیارات دولت مرکزی در زمینه امور دیپلماتیک است.

اخراج ۱۳ خبرنگار آمریکایی از چین

 

به گزارش  تابناک، چین از لغو مجوز خبرنگاران که با نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و واشنگتن پست همکاری می کنند، خبر داد و اظهار کرد، این خبرنگاران اجازه خبرنگاری در هنگ کنگ را نخواهند داشت.
اعتبار مجوز فعالیت این سه روزنامه در سال جاری میلادی منقضی می شود.
دولت چین امروز (چهارشنبه) اعلام کرد آمریکایی‌هایی که در این سه روزنامه فعالیت دارند باید کارت خبرنگاری خود را طی ۱۰ روز تحویل دهند و ملزم به ترک این کشور خواهند بود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی وزارت امور خارجه چین این اقدام را در چارچوب اختیارات دولت مرکزی این کشور دانست.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، انجمن خبرنگاران خارجی چین اظهار کرد، دست کم ۱۳ خبرنگار آمریکایی در این اقدام از چین اخراج خواهند شد.
این بزرگترین اخراج خبرنگاران خارجی از چین در سال های اخیر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.