بر اساس مصوبه سازمان بورس:
حداقل مبلغ خرید سهام، ۵۰۰ هزار تومان شد
بر اساس مصوبه سازمان بورس حداقل ارزش هر سفارش خرید سهام از طریق سامانه معاملات آنلاین به استثنای سفارشها در روز عرضه اولیه از امروز ۵۰۰ هزار تومان است.
بر اساس مصوبه سازمان بورس حداقل ارزش هر سفارش خرید سهام از طریق سامانه معاملات آنلاین به استثنای سفارشها در روز عرضه اولیه از امروز ۵۰۰ هزار تومان است.
به گزارش ایبِنا، حداقل ارزش هر سفارش خرید سهام از طریق سامانه معاملات برخط به استثنای سفارشها در روز عرضه اولیه، از امروز(چهارشنبه) از ۱۰۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان افزایش مییابد.
بر اساس اعلام ناظر بازار سهام، سرمایهگذاران برای خرید سهام شرکتها که پیش از این با حداقل ۱۰۰ هزار تومان صورت می گرفت، از امروز باید حداقل ۵۰۰ هزار تومان سفارش خرید را به ثبت برسانند.
بر اساس مصوبه سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکتهای کارگزاری موظف هستند نسبت به اعمال این محدودیت در زیرساختهای آنلاین اقدام کرده و همزمان با اعمال به مشتریان اطلاعرسانی کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
دولت برنامه ی جالبی برای جذب سرمایه های مردم اخذ کرده وکلا به زیبایی داره دلالی و تنبلی را بین مردم رواج میده.بورس بدون تولید!!!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.