پخت سنتی نان در الموت قزوین

به دلیل تغییر سبک زندگی، مدت‌هاست فرهنگ شهرنشینی در روستاها ورود پیدا کرده و خیلی از آداب و رسوم به دست فراموشی سپرده شده است.در خیلی از روستاها دیگر درهای چوبی و خانه‌های کاهگلی و چشمه‌ی آب دیده نمی‌شود و صبح‌ها بوی دود تنور به مشام نمی‌رسد، اما در خطه‌ی بکر الموت که یکی از مناطق دیدنی استان قزوین است همچنان برخی آداب و رسوم گذشته پابرجاست.یکی از این آداب پختن نان سنتی است. خانم «طیبه شفیعی اصل» بانویی ۶۳ ساله از اهالی روستای محمدآباد بخش الموت غربی، همچنان برای مصرف خانواده‌ی خود در خانه نان سنتی می‌پزد و این رسم را همچنان زنده نگه داشته است./ ریحانه موسوی
کد خبر: ۹۷۱۷۰۷
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵ 11 April 2020
|
14223 بازدید
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟