آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

تجارت جهانی ۲۷ درصد کاهش می‌یابد

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (آنکتاد) پیش‌بینی کرد تجارت جهانی در سایه همه‌گیری کرونا در سه ماهه بعدی سال جاری، ۲۷ درصد کاهش یابد.

تجارت جهانی ۲۷ درصد کاهش می‌یابد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، استفان دوجاریک سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه در نشست خبری خود که به صورت مجازی برگزار می‌شود با اعلام این مطلب افزود: این کنفرانس امروز گفت که همه‌گیری کرونا، تجارت جهانی را در سه ماهه نخست سال جاری، ۳ درصد کاهش داده است.

وی ادامه داد: بر اساس پیش‌بینی این کنفرانس، انتظار می‌رود، روند نزولی تجارت در سه ماهه بعدی سرعت یابد که بر اساس پیش‌بینی آنکتاد کاهش ۲۷ درصدی خواهد داشت.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اضافه کرد: این مساله با کاهش قابل ملاحظه قیمت‌ها به ویژه قیمت نفت، غذا، مواد معدنی و دیگر مواد اولیه همراه شده است با این حال، این آژانس سازمان ملل متحد گفت پیش‌بینی تجاری خود را به صورت ماهانه به روز رسانی می‌کند تا سیاست‌گذاران با به روز کردن اطلاعات بتوانند تصمیم‌های بهتری اتخاذ کنند.

خطر خشونت خانگی در عراق

دوجاریک همچنین به اظهارات امروز «دنیل بل» مسئول دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در عراق اشاره کرد که هشدار داد زنان در این کشور با چندین مشکل اضافی دیگری مواجه هستند.

به گفته بل، «اقدامات محدودیتی اتخاذ شده برای مقابله با ویروس کرونا در عراق، خطر خشونت خانگی را افزایش داده است».

مسئول دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در عراق اظهار کرد: در همین زمان، آنها به میزان قابل توجهی، توانایی قربانیان را برای گزارش آزارها و یافتن پناهگاه موثر، حمایت و دسترسی به دادگاه کاهش داده‌اند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.