پلمب ۳ گیم‌نت بی‌توجه به پروتکل‌های کرونا

کد خبر: ۹۹۰۷۲۱
|
۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱ 15 July 2020
|
9717 بازدید

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ از نظارت پلیس بر گیم‌نت‌ها و کافی‌نت‌ها با رویکرد رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا خبر داد و گفت: در همین راستا روزگذشته سه گیم‌نت پلمب شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نادر مرادی دراین باره گفت: در راستای جلوگیری از شیوع کرونا در واحدهای صنفی، مقررات و پروتکل‌های بهداشتی به هر یک از واحدها ابلاغ شده که ملزم به رعایت آن هستند. در همین راستا نیز یکسری پروتکل‌های بهداشتی نیز به گیم نتها و کافی نتها ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: روز گذشته طرح کنترل و نظارت بر صنوف در دستور کار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ قرار گرفت و در اجرای آن سه واحد گیم نت به دلیل تخلف از مقررات ابلاغ شده پلمب شدند. همچنین ۴۵ واحد صنفی هم اخطار و تذکر پلمب دریافت کردند.


معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ با بیان اینکه متصدیان واحدهای متخلف به مرجع قضایی معرفی خواهند شد، گفت: اقدامات کنترلی و طرح‌های نظارتی پلیس برای ارتقای سلامتی مردم ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟